קייטרינג | מרינדה - קייטרינג בשרי052-5440108

Business Logo
על העסק:
קייטרינג בשרי המתמחה בצלייה ועישון של בשרים בעיקרון הצלייה האיטית במשך מספר שעות. הצלייה נעשית בתוך תנורי עישון מרשימים ובעזרת גחלים מיוחדות הנותנות ארומה יחודית לגושי הבשר. הבשר שבו אנו משתמשים מגיע מהמשק שלנו בבית-שערים, ובאיכות הבשר קשה מאוד להתחרות מכיוון שלבשר טרי אין שני ואין מתחרה. את העגלים הנבחרים בקפידה ובניסיון של 60 שנה (דור שלישי של מגדלי בקר) אנחנו שולחים כעבור 10 חודשים לשחיטה כשרה בחיפה. הבשר מיושן כשבועיים לערך עד לאירוע ונמצא בתוך מרינדה יחודית המעניקה טעמים וריחות מדהימים. צליית הבשרים בתנורי העישון נערכת כמספר שעות לפני תחילת האירוע ובזמן ההגשה - הבשרים יוצאים מן התנור כשהם עסיסיים, חמים ובמידת הצלייה היחודית לנו. באירוע - הבשרים נפרסים ב -"SHOW" על בוצ`רים לעיני האורחים וניתן לבחור נתחים שונים מן התנור או מן הפריג`ה. צוות הגריל שלנו מקצועי במיוחד ובעל ניסיון רב בצלייה ועישון של בשרים מכל הסוגים המציע לאורחים חווית אוכל מדהימה ויחודית. אנו שמים דגש רב על אופי האירוע ועל רצון הלקוח, נשמח לתאם עימכם פגישה ללא כל התחייבות על מנת להפיק את המירב מרצונות ליבכם.

כתובת:
עמק יזרעאל
בית-שערים