אחר | זיו אייל - ייעוץ קולינארי052-5851616

Business Logo
על העסק:
תחומי פעילותה של החברה - • תכנון ובניית קונספט לעסקים בתחומי המזון והאירוח: בדיקות שוק. מיקומים נבחרים. סקר מתחרים. תכנון עסקי. סיכונים וסיכויים. הגדרת קהל היעד. בניית תפריטים. • הקמת העסק: שיקולי שכירות מול רכישה. תכנון שטחי העסק. בחירת קונספט עיצובי. אישורים ודרישות רישוי: רשויות מקומיות, משרד הבריאות, כיבוי אש, משטרה וכו`. הכנת תכנית השקעות. • ניהול ותפעול: הקמת מערך כ"א והדרכתו. קישור עם ספקים. ניהול מזון ומלאים. בטיחות מזון. ביטוח. קניינות. * שווק ופרסום: שיטות שווק ומכירות. מועדוני לקוחות. שיתופי פעולה. פרסום. אינטרנט. • שרות: הצבת סטנדרטים של שרות. מעקב לקוחות סמויים. טיפול בלקוחות קבועים. פתרון בעיות. כמו כן מתמחה חברתנו בהקמה וניהול של גני ארועים וייעוץ לחברות הקייטרינג הבכירות בישראל. כחברה הפועלת מזה שנים בענפי המזון והאירוח, אנו מקווים כי שתוף הפעולה ביננו יהווה עבורכם את המפתח להצלחה.

כתובת:
הדקל 44
תל-מונד