בישול ומתכונים | עושים בישול - אורן גירון09-9518868

Business Logo
על העסק:
עושים בישול- מרכז קולינארי למקצועות הבישול והאפייה בניהולו המקצועי של השף אורן גירון. שף אורן גירון בוגר בהצטיינות בית הספר היוקרתי "Le Cordon Bleu " אשר באנגליה. את דרכו הקולינארית התחיל בשנת 1996 כשף של גן אירועים ידוע דרך דרכו כיועץ לארגונים שונים ועד היום שעיקר פועלו במרכז הקולינארי "עושים בישול". המרכז מציע מגוון קורסים בבישול ואפיה הן לקהל החובב והן למעוניינים להשתלב בענף. "עושים בישול" בניהול של השף אורן גירון בהרצליה שם לעצמו למטרה ללמד כל אחד ואחת לצרוך חומרי גלם באופן נבון ולהפיק את המקסימום מהם דרך לימוד של שימוש נכון,טכניקות ושיטות עבודה תוך כדי הכנת מגוון עצום של מתכונים פשוטים ומורכבים כאחד. סדנאות בישול ואפיה: מגוון סדנאות בישול ואפיה לקהל החובב המעוניין להעמיק את הידע שלו: ארוחת ביסטרו, פירות ים, סושי, בישול צמחוני, טאפס ספרדי בראנצ`, ארוחת גורמה,שמרים, לחמים, קינוחים אישיים מרשימים, עוגיות, קישים וטארטים, עוגות ראווה ועוד... קורסים מקצועיים בבישול וקונדיטוריה: הקורסים הבסיסיים בבישול וקונדיטוריה פותחים צוהר אל תחום הגסטרונומיה, תוך התנסות מלאה בטכני

כתובת:
בית מרכזים 2001, שדרות אבא אבן 1
הרצליה פיתוח