אחר | פילוסופיה קולינארית-ייעוץ וסיו526409883

Business Logo
על העסק:
שמי רזניק רונן,שף ביצועי/תיפעולי,בוגר דביר ותדמור,מומחה לבשרים מטעם מלון פנינסולה בבואנוס איירס,ברזומה שלי תחנות כגון רשת ישרוטל[מלון ספורט אילת ואחוזת יערות הכרמל בחיפה]מפעל ארוחות ניר עציון,אולמות אירועים,מסעדת ברברוסה בחיפה ,לאונג`-בר באנדי בקיסריה ועוד. במסגרת השירותים אותם אני מוכר,הקמת המטבח משלב התכנון דרך היישום אשר שונה בין המגזר הפרטי לעיסקי,ועד לתיפעול השוטף מרמת קניות,סחורות,ספקים וכ`ו ועד לתפעול פיזי המלווה את המטבח מיומו הראשון . בשוק הפרטי מושם דגש הרבה יותר אישי בכיוון מבנה המשפחה והרגליה,אהבותיה הגסטרונומיות,והרגלי הבישול של גברת הבית. כמו כן נעשה שימוש בתורות פילוסופיות שונות ובראשן קבלה ומשנתו של דון-חואן! המחירים מותאמים באופן אישי,והתוצאות מבטיחות הרבה אהבה לנפש,והנאה רבה מן השלווה המגעתכתוצאה מעשייה נכונה של הדברים. לתיאום פגישת ייעוץ נא צרו קשר. רזניק רונן -שף "כי אוכל הוא ה-טעם בחיים"

כתובת:
סטפן וייז
חיפה